С пестеливи фрази, напълно отсъстващо негодувание и само плахи пожелания

...
С пестеливи фрази, напълно отсъстващо негодувание и само плахи пожелания
Коментари Харесай

Руските звезди се сбогуват с Инстаграм, канят последователи в Телеграм и ВКонтакте |

С спестовни изречения, изцяло отсъстващо възмущение и единствено плахи пожелания за здраве, обич и мир

Платформата, която е благосъстоятелност на Мета, от 14 март ще е недостъпна в Руската федерация макар голямата си известност. Това стана вследствие на наложена контрамярка от Русия, откакто компанията благосъстоятелност на Facebook и Инстаграм - Мета - разреши апели за гибел на съветския президент и съветския бойци. В отговор Москва упрекна Мета за екстремистка организация и забрани Инстаграм.

Много звезди от Русия употребяват платформата за бизнес, реклама и набиране на известност. Потребителите ѝ в Руската федерация са към 80 млн. Въпреки че решението пристигна ненадейно и мъчително, прави усещане, че " на прощаване " инфлуенсърите не роптаят против мярката. Липсват и апели против войната, както и каквито и да е позиции за събитията, довели дотук. Вместо това звездите на съветската музикална, телевизионна, кино, спортна и прочие сцена се разделят топло с феновете си, показват вяра, че скоро ще бъдат още веднъж дружно и едвам единици от тях вмъкват плахи пожелания за мир.

Новият остарял дом на инфлуенсърите става положителният остарял " ВКонтакте " - съветският еквивалент на Facebook, какво и Телеграм каналите. Почти под всеки закриващ се профил участва покана и линк към една от двете платформи - най-често и двете.

Руският рапър Тимати - един от най-популярните в Инстаграм - написа до почитателите си: " Никога в живота си не съм се срамувал да кажа, че съм жител на Русия. Обичам тази страна с цялото си сърце, без значение от обстановката, в която се намира. Както се споделя: не можеш да избираш родителите си. Същото е и с Родината. И даже да има гонене и безпорядък по целия свят, аз няма да спра да бъда руснак. "



Олимпийската шампионка по художествена гимнастика Маргарита Мамун се разделя с Инстаграм с благопожелание за " обич и мир ".



Комикът Павел Воля непосредствено пусна контактите си в различните мрежи:



Певицата и тв водеща Олга Бузова не скри какъв брой ѝ е мъчно да се раздели с Инстаграм канала си, само че не разяснява аргументите за това:

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР