Пътниците на полет на Singapore Airlines, засегнат от силна турбуленция

...
Пътниците на полет на Singapore Airlines, засегнат от силна турбуленция
Коментари Харесай

Адът се развихри: Разказ за кошмара от първо лице на борда на Singapore Airlines

Пътниците на полет на Singapore Airlines, обиден от мощна турбуленция във вторник, разказват неочакваното, трагично рухване, когато " пъкълът се разразил " на борда на самолета Boeing, пренасящ 229 пасажери и екипаж.

Полет SQ321 се е движел на височина 37 000 фута (над 11 200 метра височина) от Лондон за Сингапур, когато данните от следенето на полета демонстрират, че самолетът бързо е паднал, след което се е издигнал на няколкостотин фута, след което е повторил рухването и издигането в продължение на към 90 секунди.



Първоначално " полетът беше изцяло естествен ", споделя пасажерът Андрю Дейвис, който пътува до Нова Зеландия по работа. Той разказва полета като " напълно равномерен... Не си припомням въобще да е имало турбуленция ".

По време на случая доста пасажери са закусвали.

След това, към девет или 10 часа след началото на почти 13-часовия полет, той гледал филм, когато видял, че светва знакът за защитен колан - по тази причина си го поставил.

" Слава Богу, че го направих, защото няколко мига по-късно целият пъкъл се развихри ", споделя той пред CNN.

" Самолетът като че ли падна. Вероятно това продължи единствено няколко секунди, само че си припомням, че ясно видях по какъв начин обувки, iPad-и и iPhone-и, възглавници, одеяла, принадлежности за хранене, чинии и чаши летят във въздуха и се разрушават в тавана. Господинът до мен имаше чаша кафе, която се изсипа напряко върху мен и се издигна до тавана ", сподели Дейвис.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР