С около градус по-топло ще бъде утре, понеделник — максималните

...
С около градус по-топло ще бъде утре, понеделник — максималните
Коментари Харесай

Валежи и гръмотевици във вторник и сряда

С към градус по-топло ще бъде на следващия ден, понеделник — оптималните температури ще са сред 28° и 33°. Ще духа до сдържан, в югоизточните региони в това число и по Южното Черноморие - краткотрайно мощен североизточен вятър.

И на морския бряг ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

На фона на предстоящите превалявания през днешния ден, на следващия ден планините оферират чудесни условия за туризъм — слънчево време, в композиция с сдържан източен вятър. Температурите в ще се покачат и оптималните в курортите ще са от 20° на Алеко до 22-23° в Пампорово и Боровец, в Банско — 27°.

Слънчево ще се задържи и на Балканите. Повече облаци, следобедни превалявания и гръмотевици се чакат в Гърция, а в източните региони от полуострова ще бъде прохладно.

Превалявания и гръмотевични стихии ще има на следващия ден във Англия, на Скандинавския полуостров, Европейска Русия, както и в планинските региони от Франция, Германия и Полша.

У нас, през нощта против вторник валежи се чакат тук-там в Източна България, а във вторник и сряда — допълнително региони от страната. През идващите дни ще e най-вече слънчево, температурите едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 30° и 35°.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР