С очакванията за потенциален подем на пазара на криптовалути инвеститорите

...
С очакванията за потенциален подем на пазара на криптовалути инвеститорите
Коментари Харесай

Алткойните тепърва започват своя възход според анализатор

С упованията за евентуален напредък на пазара на криптовалути вложителите може да сметнат за стратегическо да съберат различни монети в подготовка.

Напоследък се вижда прогресивен тренд при алткойните , белязан от неотдавнашния им пробив на 50-седмичната елементарна пълзяща междинна (SMA). Това загатва за по-положителни вероятности на вложителите към тези монети.

Предстоящият скок в цената на алткойните наподобява неминуем, като се вършат паралели с модел, напомнящ пазара от 2020 година, както е посочено от крипто трейдъра и механически анализатор “ “.

На 23 ноември Mags акцентира, че актуалната пазарна динамичност отразява тази, следена през 2020 година – интервал, който предшестваше забележителен пазарен напредък. Тогава както ETH / BTC , по този начин и алткойните доближиха доста дъно, което евентуално проправи пътя за удивително рали:

Mags означи и продължаващата консолидация на цените, формиращи стеснен триъгълник. Исторически видяно, сходни консолидации, изключително когато са последвани от пробив, постоянно алармират за бичи тренд.

Отскок от този модел, изключително в този миг, се смята за мощно оптимистичен за Етериум и по-широкия алткойн пазар.

Въпреки че фокусът върху Етериум наподобява целесъобразен съгласно прозренията на Магс, диверсификацията в разнообразни алткойни може да показа обещаващи капиталови благоприятни условия.

На този стадий от пазарния цикъл вложението изисква задълбочено изследване и задълбочено схващане на главната пазарна динамичност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР