С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди

...
С нова визия изуми публика естрадната звезда Мими Иванова. Преди
Коментари Харесай

Мими Иванова си смени лицето

С нова визия изуми аудитория естрадната звезда Мими Иванова . Преди седмица тя и брачният партньор й Развигор Попов се появиха на присъединяване в ресторант в Хасково, а образните промени у Мими не останаха незабелязани от присъстващите. 76-годишната певица наподобява с най-малко 30 години по-млада, а чертите на лицето й са тотално неузнаваеми. Иванова сияе без нито една гънка по лицето си, с изменена форма на носа и веждите, по-плътни устни и избелени зъби, написа Ретро.

" Никой не би споделил, че тази жена гони 80 години. Та тя наподобява по-добре, в сравнение с преди две десетилетия. Вярно е, че има добър ген и постоянно е била хубавица, само че пред старостта всички са равни, разясняват удивени фенове на Мими.
В естрадните среди нейни колежки, които й завидели на новата и фрапантно подмладена визия, незабавно пуснали слух , че Иванова се е подложила на пластична интервенция в чужбина. Те считали, че интервенцията, която си е направила, в нашумелият измежду родните и холивудските звезди в последно време " фейслифт ", Той съставлява цялостно, само че точно направено реконструиране на лицето, без да се вършат радикални промени, само че в това време образно подмладяването да бъде в действителност фрапантно. Пионерки в изработката на скъпата процедура бяха част от фолкпевиците у нас, които се довериха на хирурзи в Турция и Америка. Възможно е скалпелът на някой надарен доайен в естетичната хирургия да е вършал и по лицето на Мими, само че самата тя в никакъв случай не е потвърждавала, че има усъвършенствания по себе си. Певицата постоянно е твърдяла, че не е необикновен последовател на корекциите и не се е притесня вала да разкрива същинската си възраст, което мнозина нейни сътрудници от гилдията отхвърлят да вършат.

Против модерните в последните години филъри с ботокс и хиалурон обаче Иванова не се е изказвала негативно . Твърде допустимо е зашеметяващият резултат да дължи и на инжекции в лицето, с които е реализирана невероятната й промяна. Мими и Развигор към този момент отно пеят дружно сцената откакто наскоро минаха през тежка житейска борба. Композиторът се сблъска онкологична диагноза, която обаче бе хваната в точния момент. След кръвна интервенция и терапия във ВМА Попов съумя да се възвърне изцяло. Плътно до него по време на лекуването бе брачната половинка му, която го обгрижваше непрекъснато.

Заради болестта Развигор не можеше да пътува в чужбина и не бе виждал щерка им месеци наред. Ина живее в Германия, където в женена за ямаец и имат момиченце. Това лято обаче пристигнала с детето си на посетители на родителите си и прекарали няколко седмици дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР