С нов дом сезон се е сдобила Ани Салич наскоро.

...
С нов дом сезон се е сдобила Ани Салич наскоро.
Коментари Харесай

Ани Салич и Цацаров заживяха заедно в нов дом


С нов дом сезон се е сдобила Ани Салич неотдавна. Това разкри самата тя, публикувайки фотография от къщата, в която сега живее. От фрагмента се вижда, че парцелът разполага с хубава панорама и двор, в който журналистката разпуска отглеждайки цветя, писа „ Ретро “.

Наблюдателни консуматори на обществената мрежа Facebook виждаха, че интериорът на новия дом на Салич няма нищо общо с този на сглобяемата къща, в която тя живееше до скоро в пернишкото село Рударци. Сега Ани е заложила на по-луксозни и стилни мебели, а цветовете които е съчетала, са в неутралните гами – бяло, сиво, бежово и черно.

Водещата на новините по Нова телевизия не издава местоположението на новото си жилище, защото напоследък пази персоналния си живот единствено за себе си. Особено откакто отново е на крилете на любовта.

Не е загадка, че към година журналистката има любовен разказ с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров, който след отдръпването си от КПКОНПИ оглави отдел във Върховната касационна прокуратура. 53-годишната Ани и 55-годишният Цацаров се познавали по професионална линия от дълго време, само че връзката им пламнала неотдавна. В първия месец връзките им бяха строго защитавани напълно дискретно. Тв водещата и някогашният основен прокурор явно към този момент не се тормози да се демонстрират обществено дружно, защото при започване на юни са били на сантиментална морска отмора по южното Черноморие.

Ани се разведе с някогашния си брачен партньор и татко на двете им деца – тв продуцентът Бранко Салич преди 5 години. Въпреки драмата около раздялата им двамата са в положителни връзки. Децата на новинарката също одобряват избора на майка си и новият мъж до нея.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР