С мощност от 843 конски сили и оптимален въртящ миг

...
С мощност от 843 конски сили и оптимален въртящ миг
Коментари Харесай

Най-мощният Mercedes-AMG струва 400 бона в България

С мощ от 843 конски сили и най-благоприятен въртящ момент над 1400 Нм Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE е нов връх в историята на компанията. Купето с 4 врати е първият пърформанс хибрид и в същото време най-мощният сериен модел на марката от Афалтербах до в този миг. Комбинацията от V8 битурбо мотор и електрически мотор обезпечават превъзходни характерности, забележителна динамика на шофирането и впечатляваща успеваемост.

А новата Edition версия на модела в емблематичния за AMG green hell magno цвят, с многочислени акценти в интериора и екстериора, подсигурява абсолютно независимо съществуване на пътя. E PERFORMANCE може да бъде поръчан във всички дилърства на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz за България. Цената на Хълк е 399 000 лв. с Данък добавена стойност.

За хората, които желаят още повече особеност, е измислена версията Edition, която се предлага на цена от 443 000 лв. Данък добавена стойност. AMG GT 63 S E PERFORMANCE разполага с 4,0-литров V8 битурбо мотор, непрестанно възбуден синхронен електродвигател, високоефективна батерия, основана от AMG и напълно променлива AMG Performance 4MATIC+ система за задвижване на всички колела. Мощността от 843 конски сили и оптималният въртящ момент от над 1400 Нм позволяват ускорение от 0 до 100 км/ч за само 2,9 секунди. След по-малко от 10 секунди се приближават 200 км/ч.

Максималната скорост е 316 км/ч. Гледайки тези форми и тези параметри, човек никога не би предположил, единствено че тежестта на Хълк е 2380 кг. За контрола на пътя и неутрализиране на тези колела се грижи окачването AMG RIDE CONTROL+, регулиращо демпферните сили на всяко колело за милисекунди, така че да дават отговор на моментната конюнктура.

Интегрираната система за контрол на динамичността на шофиране AMG DYNAMICS приспособява електронната стабилизираща тактика ESP, задвижването на всички колела и електронно следения заден диференциал с лимитирано приплъзване. Укротяването на автомобила е поверено на високоефективна керамична спирачна система.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР