С малко помощ от публиката Ник Кирьос започна кампанията си

...
С малко помощ от публиката Ник Кирьос започна кампанията си
Коментари Харесай

Кирьос отново се допита до публиката за сервиса си на мачбол


С малко помощ от публиката Ник Кирьос стартира акцията си на Citi Open с победа над Маркос Гирон в поредни сетове.

Австралиецът подвигна купата през 2019 и по време на пътя си до трофея постоянно питаше почитателите къде да насочи сервиса си на мачбол, като с изключение на да прави шоу, с тази тактика той постоянно печелеше и точката.

„През 2019 правех това на мачбол, допитвах се до някой от трибуните. Мисля, че е забавно прекарване за някой, който е платил пари, с цел да те гледа и евентуално може да се прибере у дома с този спомен,“ разяснява обичая си Ник в своята конференция след дуела.

„Дали е малко дете или стара жена като през днешния ден – мисля, че е готино. Иска ми се да имах сходно прекарване, когато аз гледах тенис мачове онлайн.“

Ник се състезаваше на сингъл за пръв път от първия си край на Уимбълдън насам. Миналата година той отстъпи в първия кръг във Вашингтон, само че има вяра, че формата му е надалеч по-добра в този момент.

„Днес излязох на корта нервозен. Печелил съм шампионата преди, само че желаех да съм сигурен, че ще се показва мощно през тази година. Тренирам крепко. Усещам, че тенисът ми е в положително положение. Психиката също. Исках да покажа това на почитателите,“ изясни Кирьос.

„Миналата година се показах доста зле тук. Исках да направя всичко, с цел да съм сигурен, че ще им дава положително шоу, с цел да се реванширам.“

През сегашния сезон австралиецът е с баланс 22-7 и ще опита да го усъвършенства в мача във втори кръг против Томи Пол.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР