С колко и кога ще се увеличат заплатите на служителите

...
С колко и кога ще се увеличат заплатите на служителите
Коментари Харесай

Служителите в МВнР продължават със стачката

С какъв брой и по кое време ще се усилят заплатите на чиновниците в Министерството на външните работи, които излязоха в ефикасна стачка при започване на месеца - отговорът на този въпрос се чака на следващия ден след среща на представители на Министерство на външните работи с Министерството на финансите, оповестява „ 24 часа ”.

Това се разбра от изявление на министърът на външните работи Николай Милков на седмичния брифинг на ведомството пред публицисти. На него участваха и част от чиновниците на министерството, които са в стачка. Те носеха плакати с надписи " Не на намаляването на заплатата при мандат ", " За почтено възнаграждение ", и за " индексиране на командировъчните средства в държавната администрация ".

Ние посредничим. МВнР няма запас, с цел да удовлетвори настояванията. Срещаме се от време на време с представители на стачкуващите, сподели Милков. Той изясни, че стоял въпросът и с легитимността на стачката на чиновниците, тъй като очаквал от тях лист на хората, които стачкуват, а те към момента не са му дали подобен.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР