Върши съюзници на бившия президент Тръмп пътуваха до Израел тази

...
Върши съюзници на бившия президент Тръмп пътуваха до Израел тази
Коментари Харесай

Най-важните съюзници на Тръмп се срещат с Нетаняху в Израел, докато МНС търси заповеди за арест

Върши съдружници на някогашния президент Тръмп пътуваха до Израел тази седмица, с цел да се срещнат с израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

Бившият консултант по националната сигурност Робърт О'Брайън направи пътуването дружно с двама други някогашни чиновници на администрацията на Тръмп. Те останаха в страната три дни, като се срещнаха както с Нетаняху, по този начин и с неговия главен политически противник Бени Ганц.

О'Брайън беше съпроводен от Джон Раколта, който беше дипломат на Съединени американски щати в Обединените арабски емирства при Тръмп, и Ед Макмълън, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Швейцария.

„ Целта ми на това пътешестване беше в действителност да покажа поддръжка за Израел “, сподели О'Брайън пред NBC News. „ Но в това време хората знаят, че аз съм някогашен чиновник на Тръмп, подкрепям постоянен контакт с президента и мощно го поддържам през ноември. “

Бивш Съветникът по националната сигурност Робърт О'Брайън, център, пътува до Израел тази седмица, с цел да се срещне с израелския пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР