С изцяло нова визия - рубрики, снимки и видеа, посреща

...
С изцяло нова визия - рубрики, снимки и видеа, посреща
Коментари Харесай

Туристическият портал на Варна с нова визия

 С напълно нова визия - рубрики, фотоси и видеа, посреща гостите на Варна формалният туристически портал на Община Варна https://visit.varna.bg/.

Сайтът се поддържа на 6 езика: български, британски, съветски, немски, френски и румънски. Специални рубрики дават информация за забележителностите, методите за напредване в и към града, за атракции, музеи, храмове, паркове, галерии, арт пространства, благоприятни условия за спорт. Основен акцент е подложен върху събитията от културния и от спортния календар на Варна. В новата версия на портала е създаден модул " Туристически направления “, в който има настоящи данни за идни обиколки на Варна с екскурзовод, с съответен маршрут и език.

В услуга на туристическия бизнес са доразвити модулите за основаване на профили на хотели, туроператори, заведения, търговски центрове, магазини, транспортни услуги и всички други действия, свързани с сектора. Запитванията от клиентите на портала се  пренасочват непосредствено към записания обект. На всички ползватели, регистрирани в платформата visit.varna.bg, се дава опция в период до 5 дни да актуализират своите профили с настояща информация и фотоси. Всеки, който желае да разгласява своя обект в платформата, е належащо да си сътвори профил, който би трябвало да поддържа настоящ.

За 6 години от своето основаване уеб сайтът visit.varna.bg доближи публика от близо 2 000 души дневно през зимните месеци и по над 4500 дневно през летния сезон, като посетителите са от над 190 страни, оповестяват от дирекция " Туризъм “ към Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР