С идването на месец март влизаме в зодия Риби. В

...
С идването на месец март влизаме в зодия Риби. В
Коментари Харесай

5 отрицателни черти на зодия Риби

С идването на месец март влизаме в зодия Риби. В тази публикация сме подготвили пет негативни черти на представителите на зодията. Не се тормозете! Ще има и такава за позитивните. Прегледайте изброените по-долу с усмивка и ни кажете дали разпознавате себе си или свои познати някъде. Ще се радваме да ни споделите в коментар. 
1. Мрачни
Рибите усещат доста надълбоко за всичко, затова те постоянно са капризни. Тъй като имат всички тези страсти вътре, те мъчно ги управляват.
2. Прекалено доверчиви
Добре е да се доверяваш на хората, само че Рибите стигат прекомерно надалеч. Рибите обичат да виждат най-хубавото в хората, което им разрешава да се доверяват елементарно. Това нормално води до отчаяние от другите или потребление.
3. Затворени
Даването е втора природа за Рибите, само че когато става въпрос за приемане на помощ, това е на вятъра. В последна сметка те се обезсърчават, когато хората оферират помощ, произлизащо от нуждата да се защитят.
 Годишен хороскоп 2021 - Риби Годишен хороскоп 2021 - Риби
Новата година ще стартира интензивно за представителите на зодия Риби. Януари ще бъде месец, изпълнен с доста интензивност и креативен хрумвания...
4. Мързеливи
Рибите се нуждаят от непрекъсната мотивация, с цел да свършат нещата, които би трябвало. Ако дадена задача е прекомерно огромна и плашеща, те нямат проблеми да се отдръпват от нея. Това ги прави да наподобяват бавни и безразлични.
5. Ескаписти
Известни с мечтанието, Рибите мъчно се концентрират върху една-единствена задача. Често можете да ги намерите понякога да се носят в " Ла Ла Ленд ", което ги кара да пропуснат действителността към тях. Тя не е толкоз забавна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР