С група от 21 футболисти отборът на "Монтана" стартира на

...
С група от 21 футболисти отборът на "Монтана" стартира на
Коментари Харесай

Четирима нови играчи се появиха днес на първата тренировка на Монтана /снимки/

С група от 21 футболисти тимът на "Монтана " започва на днешния огромен християнски празник Йордановден зимната си подготовка за пролетния дял от шампионата на Първа професионална лига. Вратарят Благой Макенджиев идва на следващия ден, а Тони Тасев, който преди Коледа претърпя интервенция от херния, е чакан до края на седмицата.
На първата подготовка бяха показани трите нови попълнения - вратарят Марио Кирев, бранителят Стоян Предев и нападателят Димитър Законов. 31-годишният Кирев идва на стадион „ Огоста “ от третодивизионния ФК "Кюстендил " и ще се конкурира за титулярното място под рамката с Макенджиев. През есента Предев (27 г.) бе закрепостен титуляр в състава на шлагера на Втора лига "Кариана " (Ерден), който прекрати присъединяване си в шампионата. Законов (21 г.) за последно бе част от "Хебър " (Пазарджик), с който разтрогна по взаимно единодушие при започване на октомври м.г.
Освен тримата подготовка с "Монтана " стартира и централният нападател Владислав Цеков-Каската. През есента той игра като преотстъпен на "Кариана ", за който се отличи с 5 гола и 3 асистенции, само че в този момент се завръща още веднъж в родния си клуб. В първия отбор бяха привлечени и двама гении от ДЮШ - вратаря Петър Петров и нападателят Румен Георгиев.
Първите 10 дни монтанци ще упражняват в домашна конюнктура, а на 16-ти ще се изправят против третодивизионния "Дреновец " в първата си контролна среща за годината.
На 18 януари "Монтана " отпътува на зимен лагер в Алания. В турския курорт тимът ще се готви до 6февруари и ще изиграе 5 контроли, като противниците за тях към момента са в развой на уточняване. След завръщането си в България футболистите ще получат два дни почивка и от 8 възобновяват занимания на клубната си база. До първия мач с "Левски " на „ Герена “ възпитаниците на треньора Атанас Атанасов няма да имат други контролни срещи.
Кои започнаха подготовка:
вратари: Марио Кирев (ФК Кюстендил), Петър Петров (ДЮШ);
бранители: Валери Христов, Александър Башлиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Преслав М. Петров, Раян Сенхаджи,Давид Кики,Стоян Предев (Кариана);
полузащитници: Владимир Айтов, Йордан Йорданов, Янко Ангелов, Стефан Каменов;
нападатели: Сергей Георгиев, Николай Минков, Росен Кръстев, Билал Бари, Владислав Цеков (Кариана), Румен Георгиев (ДЮШ), Димитър Законов (Хебър).
старши треньор: Атанас Атанасов.
пом. треньор: Светлан Кондев.
треньор на вратарите: Мирослав Митев.
кондиционен треньор: Красимир Пунчев.

Програмата за зимна подготовка:
06-16 януари - тимът тренира на клубната база
18.01.- 06.02 - лагер в Алания (Турция)
08-11 февруари - тренировки на клубната база
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР