Microsoft е най-новият технологичен гигант, който се опитва да стане

...
Microsoft е най-новият технологичен гигант, който се опитва да стане
Коментари Харесай

Microsoft прави своята презентация за AI с персонални компютри Copilot+

Microsoft е най-новият софтуерен колос, който се пробва да стане водеща компания за изкуствен интелект през 2024 година, представяйки нови компютри, построени към своя помощник Copilot AI.

Преди конференцията за разработчици на компанията, която стартира във вторник, компанията разгласи гамата си Copilot+ PC, състояща се от преносим компютър Surface и таблет Surface Pro, които съгласно нея са „ най-бързият и най-интелигентен компютър с Windows, създаван в миналото “.

Те включват специфичен бутон за подканване на асистента на Copilot AI когато и да е, както и нови приложения, основани на AI, като Recall, което разрешава на потребителите да погледнат обратно през устройството си, с цел да намерят това, което търсят, когато не могат запомнят точното му местонахождение, като употребяват екранни фотоси, изречения или всевъзможни други знаци, които могат да запомнят.

Потребителите също по този начин ще могат бързо да основават изображения, генерирани от изкуствен интелект, като употребяват Cocreator в границите на прилож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР