Пеевски: Христо Иванов ми предложи да стана премиер. Съпредесателят на

...
Пеевски: Христо Иванов ми предложи да стана премиер. Съпредесателят на
Коментари Харесай

Пеевски: Христо Иванов ми предложи да стана премиер


Пеевски: Христо Иванов ми предложи да стана министър председател. Съпредесателят на „ Демократична България “ Христо Иванов имал упоритости да стане президент, обединител на дясното, ликвидирайки „ Продължаваме промяната “,
като за това е предложил на съпредседателя
на Движение за права и свободи Делян Пеевски да стане министър-председател. Това разгласи Пеевски в коридорите на Народното събрание след началото на изключителното съвещание на институцията.



„ Асен Василев персонално в наличието на господин Цонев, персонално ме е молел да го подкрепим да бъде вицепремиер. Той мечтаеше за това, да не е просто един министър. Неговата съкровена фантазия беше да стане министър председател след Мария Габриел.
Следващата ротация да бъде махнат Денков
и да бъде министър председател той. Всичко това му е отказано. Христо Иванов в наличието на господин Цонев, който ми натресе тази Шехерезада, сподели „ аз желая да бъда президент, нуждая се от поддръжката на Движение за права и свободи за това.
Важно е да унищожавам Политическа партия и да бъда единствен
водач на дясното. След това да мога да стана президент, предлагам вие, господин Пеевски, да бъдете министър председател “. Важната цел на Христо Иванов е да пенсионира Борисов “, сподели Пеевски.
Кога се е развил въпросният разговор?
Разговорът е бил във времето на тези 9 месеца, в които са управлявали дружно, отговори ни Пеевски. „ Тази оферта е правена нееднократно. Ако той в миналото с тези пуделчета счита да ръководи и те му драскат на вратата,
да знае, че те носят зестра – доста каруци с кеш. “
„ Питайте ги Политическа партия и президента, те бяха дружно. Аз не знам за какъв кеш става дума. Аз следя като вас какво излиза, нещата са чудовищни. Надявам се да не бъдат заметeни под килима, не съм чувал за сходно нещо да се е случвало в България и Европа “, разяснява сбито
изтеклите записи на „ Промяната “ Пеевски.
А за какво Движение за права и свободи са дали своят вот за кабинет с министър председател на Политическа партия?

„ Подкрепили сме България да има постоянно държавно управление, за което и не скърбя, само че в никакъв случай не сме знаели какво се случва и какво вършат тези хора. Това, което видяхте и ние го видяхме, е чудовищно. Българските жители видяха къде са техните пари “, отговори Пеевски.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР