С гол на Ваньо Илиев в 80-та мин. "Монтана" победи

...
С гол на Ваньо Илиев в 80-та мин. "Монтана" победи
Коментари Харесай

Ваньо Илиев донесе победата за юношите на Монтана над Ботев /Пд/

С гол на Ваньо Илиев в 80-та мин. "Монтана " победи с 1:0 "Ботев " (Пловдив) от отсрочена среща от XVIIкръг на футболното състезание на елитната „ А” група за юноши старша възраст. Мачът се игра на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „ Огоста”.
Нападателят на домакините бе най-съобразителен при едно безредие пред вратата на гостите и от близо изпрати топката в мрежата. Малките монтанци бяха по-добрия тим през целия мач. През първото полувреме те на два пъти изпуснаха отлични благоприятни условия за гол. Защитата пък не позволи нито една рискова обстановка пред своята врата.
След този мач "Монтана " резервира 13-то място във краткотрайното класиране, с две повече от "Марек " (Дупница). Отборът към този момент има актив от 13 точки и се намира на 8 точки от зоната на изпадащите в U19, в която са 15-ия "Ботев " (Враца)-5т. и 16-ия "Черноморец " (Бургас)-2 т. В идващия кръг възпитаниците на треньора Иван Ценов-Белия ще гостува на "Нефтохимик " в Бургас (11 март, неделя, от 14.30 часа).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР