С два златни, три сребърни и един бронзов медал се

...
С два златни, три сребърни и един бронзов медал се
Коментари Харесай

Кикбоксьорите на Спарта спечелиха 6 медала на „Плевенска епопея” /снимки/

С два златни, три сребърни и един бронзов орден се завърнаха състезателите от Семеен кодекс "Спарта " (Монтана) от шампионата по кикбокс „ Плевенска епопея”. Той бе в жанр лоу кик и бе проведен от Българската Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай по случай националния празник на България 3 март.
Шампиони в своите категории станаха Мартин Аксел (57 кг) и Веселин Цветков (63.5), като първият победи при юношите младша възраст, а вторият при мъжете. До финала в Плевен доближиха Алекс Цветанов (60) и Димитър Димитров (+86) при младша възраст и Георги Антов (71) при юношите старша възраст. Иво Петров остана на трето място в кат. до 67 кг при юношите младша възраст.
„ Алекс и Иво бяха тотално ощетени от съдиите. Момчетата играха против противници от Плевен и реализираха нокдаун във втория рунд, само че и двамата изгубиха със противоречиво решение 2 на 1 съдийски гласа, само че както споделят вкъщи и стените оказват помощ. Въпреки това съм удовлетворен от всички състезатели. Вече забравяме за „ Плевенска епопея” и започваме да се готвим за републиканското състезание в Шумен в края на месеца”, съобщи треньорът на "Спарта " Доброслав Добрев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР