С чисто нова визия се появи Ким Крадашиян в студиото

...
С чисто нова визия се появи Ким Крадашиян в студиото
Коментари Харесай

Светската лъвица Ким Кардашиян разказа как е говорила гола с президента Доналд Тръмп

С чисто нова визия се появи Ким Крадашиян в студиото на известния водещ Джими Кимъл. 37-годишната риалити звезда към този момент е подстригана на късо каре. И призна, че без дългите си коси не се усеща толкоз секси.

" Не се усещам секси с толкоз къса коса... Дългата коса ме правеше по-секси ", показа американската звезда.

От присъединяване й стана ясно още, че семейство Кардашиян-Уест имат доста общо с американския президент Доналд Тръмп. Наскоро брачният партньор й се срещна с президента на Съединени американски щати. Сега стана ясно, че и половинката на изпълнителя си сътрудничи тясно с Белия дом.

" Тогава се снимах във фотосесия на Стивън Клейн. Запознатите са наясно, че фотосите му са прекомерно откровени, съвсем без облекла. И внезапно телефона иззвъня ", описа светската лъвица пред домакина си.

Звездата разясни, че преди този момент е общувала с Доналд Тръмп с искане да понижи наказването на 63-годишната Алис Мари Джонсън излежаваща доживотна присъда за наркотрафик и пране на пари. 21 години по-късно Кардашиян съумява да издейства помилването й. Работата е там, че Алис в никакъв случай не е продавала опиати, а е била единствено медиатор. Задачата й се свеждала единствено до предаване на кодирана информация по телефона.
 Элис Мари Джонсон след това выхода из тюрьмы
Алис Мари Джонсън след излизането й от пандиза
Ким описа в детайли по какъв начин е схванала персонално от главата на Белия дом, че Алис ще се прибере у дома. " Бях без облекла, когато ми се обадиха по телефона и ми споделиха, че Тръмп ще беседва с мен. Стоях гола и държах телефона в ръката си. Започнах да викам на хората към мен да млъкнат и да ми дадат халата, с цел да се облека ", показа светската лъвица.
" Когато той ми сподели, че ще я освободят, незабавно се обадих на Алис, с цел да й оповестя прелестната вест и двете започнахме да плачем ", сподели още Кардашиян.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР