С чиста съвест ще върнем папката празна“, това обяви в

...
С чиста съвест ще върнем папката празна“, това обяви в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов не е го е страх от нас, а от хора в службите

„ С чиста съвест ще върнем досието празна “, това разгласи в утринния блок на bTV Кирил Петков, съпредседател на „ Продължаваме промяната “.

Бойко Борисов не го е боязън от нас, а от хора в службите, които могат да останат недоволни от промяната на управленията. Вероятно те знаят неща за него, това разяснява по bTV водачът на Политическа партия Кирил Петков.

Играли сме една подправена игра, тъй като Борисов го е боязън от същинска промяна в правосъдната власт, сподели още той. Петков разяснява цялостното държание на ГЕРБ със следните думи:

“Ако са по-слаби, стават положителни, в случай че са по-силни, стават арогантни ”.

Бойко Борисов направи неприятна договорка за ГЕРБ и от самото начало се опитваше да я промени, разяснява още водачът на Политическа партия. Въпреки това обединението с Демократична България се е пробвала да резервира ръководството до последно, с цел да няма нови избори.

“Хвърляйки страната в неустановеност е по-лошо, в сравнение с да има министри, които не харесваме ”, съобщи Кирил Петков.

Той сподели също, че е предложил Калин Стоянов за министър на вътрешните работи, тъй като е видял, че е безпартиен. След това обаче това се е оказало по-различно.

“Той не е блестящо политическо лице, само че е много подвластно от ГЕРБ лице ”, изясни Петков. Той обаче акцентира, че министърът е приключил добра работа за Шенген.

Кирил Петков разяснява очертаващите се избори и какво ще бъде държанието на Политическа партия след тях. Ако получим мандат, няма да управляваме с никой, който не желае да се подпише под правосъдна промяна и промяна в службите с ясни периоди, съобщи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР