С богата програма големият майски концерт се завърна в район

...
С богата програма големият майски концерт се завърна в район
Коментари Харесай

С грандиозен концерт на Братската могила в район „Западен“ отбелязаха 24 май

С богата стратегия огромният майски концерт се завърна в регион „ Западен “. Събитието се организира след тригодишно спиране поради пандемията от ковид.
Прочетете още
В навечерието на 24 май десетки креативен колективи се изкачиха на сцената, която за пръв път бе пред Братската могила. Изпълнители от яслите, детските градини, учебните заведения и читалищата в „ Западен “ демонстрираха най-хубавото, на което са способни, и бяха бурно приветствани от стотиците фенове, пристигнали да ги следят.

В рамките на концерта кметът Димитър Колев раздаде и обичайните награди за най-хубавите преподаватели в региона. С общо 20 оценки – 18 самостоятелни и две групови – за яслите „ Дара “ и „ 100 усмивки “, той отдаде заслуженото на хората, които работят неуморно за развиването на образованието в региона.

„ Благодаря ви, че в навечерието на 24 май сте още веднъж тук. След тригодишно спиране продължаваме да означаваме Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност с този прелестен концерт, който дружно превърнахме в традиция. И защото това събитие се разраства, през днешния ден сме тук, пред Братската могила, където имаме доста повече място за просвета. Адмирации за всички, свързани по един или различен метод с просветата, за които 24 май е и професионален празник. Бъдете здрави и мощни, дано жаждата за познания и стремежът към покоряването на нови върхове в никакъв случай не ви напуща. Благодаря ви сърдечно за задачата, с която сте се нагърбили, тъй като с възпитанието и образованието на децата, вие безусловно изграждате нашето по-добро бъдеще “, съобщи пред присъстващите кметът на региона, който е основател на трансформиралата се в традиция демонстрация.

С концерта бе комплициран самобитен старт на възраждането на пространството пред Братската могила. Огромният площад дава прелестни благоприятни условия и упоритостта на Димитър Колев е той да се трансформира в още едно място за просвета в регион „ Западен “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР