РЗИ-Кюстендил назначава допълнително хора на ГКПП в помощ на здравния

...
РЗИ-Кюстендил назначава допълнително хора на ГКПП в помощ на здравния
Коментари Харесай

РЗИ-Кюстендил назначава хора на ГКПП заради Covid-19

РЗИ-Кюстендил назначава в допълнение хора на Граничен контролно-пропусквателен пункт в помощ на здравния надзор и съблюдаване на противоепидемичните ограничения против Covid-19.

От 15 юли ще бъдат назначени в допълнение лица за административно подкрепяне активността на чиновниците и осъществяващи граничен здравен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт за интервала на летния туристически сезон  - до 30 септември, споделиха от дирекцията. 

Срокът за подаване на заявките изтича през днешния ден до края на работния ден. Има десетки претенденти, споделиха от дирекцията.

Досега по един чиновник на РЗИ е на промяна на ГКПП-Гюешево, а на на ГКПП-Олтоманци месеци наред нямаше екипи, което  наложи сънародниците ни от Босилеград да прминават чак през Калотина, имаше и протестни подписки за това. Работата през летния  сезон нараства - от Северна Македония всекидневно минават тръгнали към Черноморието. Затова ще бъдат назначени допълнитело хопа към екипите на РЗИ- Одобрените след изявление претенденти ще подкрепят активността на органите на граничния здравен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт по застраховане на непрестанен денонощен режим на работа и осъществяване заповедите на министъра на опазването на здравето по повод използване на противоепидемичните ограничения за неразпространение на COVID-19, включително регистриране на данни, подкрепяне активността по издаване на наставления за карантиниране и други Служител на РЗИ разяснява

" Разглеждаме в оптимално къси периоди документите с концепцията от 15-и да бъдат на границата ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР