Зверската катастрофа със загинал човек и тежко ранена жена, претърпяна

...
Зверската катастрофа със загинал човек и тежко ранена жена, претърпяна
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Лъсна нова катастрофа с Кирил Петков

Зверската злополука със умрял човек и тежко ранена жена, претърпяна през вчерашния ден край Аксаково с автомобил на НСО, возещ Кирил Петков, не е първото транспортно произшествие на съпредседателят на „ Продължаваме промяната “, научи Lupa.bg от собствен полицейски източник.

През есента на 2021 година, броени седмици преди да стане министър председател на България, Кирил Петков самичък кара автомобила си „ Тойота “, когато блъска в София комби, карано от 34-годишна жена. До произшествието се стига, откакто дамата понижава скоростта, с цел да направи десен завой на кръстовище в центъра на София, а разсеяният водач на „ Политическа партия “ се удря откъм гърба в нея, без да съумее да набие спирачки. Жената, чийто автовобил е ударен откъм гърба от Кирил Петков, се отървава с леки пострадвания по главата в резултат на „ камшичния “ сбълъск, само че возилото й е тежко помляно.



Кирил Петков написа протокол след провокираната от него злополука в София през есента на 2021 година Случаят не става медийно прочут, защото е потулен от Бойко Рашков.

Минути след ицидента идва полиция, само че макар формираните протоколи злополуката с Кирил Петков не влиза в полицейската сводка и не е обявена на медиите, с цел да не се пречи на политическата кариера на харвардския ученик.

„ Тогава персонално Бойко Рашков се погрижи да потули случая, а след това стана министър на вътрешние работи “, спомня си пред Lupa.bg полицейски чиновник.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР