Рут Колева е била разпитана в полицията на Перущица в

...
Рут Колева е била разпитана в полицията на Перущица в
Коментари Харесай

Рут Колева на разпит в полицията като обвиняема

Рут Колева е била разпитана в полицията на Перущица в четвъртък. Поводът е формирана инспекция след фотосите, на които певицата е клекнала разкрачена по боди върху паметника в родопския град.

" Заради жалбата против мен в прокуратурата бях привикана на разпит в Перущица да дам пояснения, което, несъмнено, направих ", написа Колева в профила си във Facebook.

Пред " България Днес " изпълнителката показа, че проверяващите служители на реда са се държали доста общително с нея. " Бяха доста свестни и разбрани, само че си извършват отговорностите, тъй като прокурорът им е наредил да бъда разпитана ", сподели още певицата.

Тя добави, че " евентуално ще има и втори разпит ". На въпроса в какво качество са я привикали, с цел да дава пояснения, Рут Колева отговори, че съгласно нея не като очевидец.

" Мисля, че ме упрекват ", посочи певицата. Изпълнителката довери, че се е явила в полицейското ръководство в Перущица без юрист. " При идващия разпит към този момент няма да се явявам сама ", даде обещание Рут. Тя обаче не разкри спряла ли се е към този момент на някой юрист.

Под текста за привикването си на разпит в Перущица Колева е добавила и видео от " мястото на престъплението ".

 Певицата се върна на

Певицата се върна на " мястото на престъплението "

" И тъй като " нарушителят постоянно се връща на мястото на престъплението ", посетих още веднъж и паметника, с цел да ревизира по какъв начин стоят нещата след сигнала на кметицата за опозоряване на " добре стопанисваното от нея място ". Паметникът си е в напълно обичайно положение и когато сме снимали, и в този момент, твърди кметицата ", не крие сарказма си певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР