Руслан Мъйнов бе сериозно ощетен в „Като две капки вода“! В

...
Руслан Мъйнов бе сериозно ощетен в „Като две капки вода“!
В
Коментари Харесай

Демокрация ли?! Прецакаха Руслан Мъйнов в „Капките“, защото не наплю Русия

Руслан Мъйнов бе съществено ощетен в „Като две капки вода“!
В „Капките“ към този момент се оформи финалната четворка. В нея има трима артисти и една певица. Това са Краси Радков, Дарин Ангелов, Александър Сано и Крисия Тодорова.

Руслан Мъйнов като Лайза Минели

Зрителите обаче скочиха като обезумели след снощното класиране, защото един от най-хубавите имитатори Руслан Мъйнов остана отвън финала на шоуто. Според мнозина той трябваше да е на мястото на Крисия.

„Капките вървят по пътя на Евровизия. Победителите би трябвало да са най-хубавите и най-обичаните реализатори от публиката.

Крисия може да има доста качества, само че присъединяване ѝ се ускори към самия край. Обидно и непрофесионално отношение към хората, които се раздаваха през целия сезон.

Руслан Мъйнов и Есил Дюран заслужават доста повече от Крисия да бъдат на край. Стига към този момент с нагаждачеството, съпричастността и всевъзможни други измислици.

Ако шоуто продължава по този начин, доста хора ще спрем да го гледаме. Срамота за претенциите на продуцентите и екипа за висок професионализъм и качество. Поредното отчаяние!“ – разяснява К. К. в мрежата.

Руслан Мъйнов влезе съвършено в облиците на Мария Илиева и Лайза Минели в последните два лайфа, само че това не стигна за успеха му в нито единия от двата случая. На всичкото от горната страна най-после остана под чертата за финала.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР