Руското правителство е одобрило списъка на юридическите лица, на които

...
Руското правителство е одобрило списъка на юридическите лица, на които
Коментари Харесай

Русия налага контрасанкции на 31 енергийни компании, сред които и европейски дъщерни фирми на „Газпром“

Руското държавно управление е одобрило листата на юридическите лица, на които се постановат контрасанкции, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Постановлението на кабинета на министрите  беше оповестено през днешния ден на формалния портал за юридическа информация.

В листата влизат 31 организации от Германия, Франция и други европейски страни, както и компании от Съединени американски щати и Сингапур. Контрасанкциите засягат и клонове на „ Газпром Германия “, които към този момент не са благосъстоятелност на " Газпром ", както и " ЮРоПол ГАЗ " - EuRoPol GAZ (съвместно дружество на " Газпром " и Полската нефтена и газова компания (PGNiG), която има полския сектор от газопровода " Ямал – Европа " ).

От документа следва, че с тези компании към този момент не могат да се правят редица интервенции, като да вземем за пример да се подписват покупко-продажби в тяхна изгода. Освен това се не разрешават платежни интервенции и интервенции с скъпи бумаги с тяхно присъединяване или в тяхна изгода. Отнема се и правото на плавателни съдове на фирмите в листата да влизат в съветски пристанища.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР