Руското министерство на отбраната потвърждава за украинската атака по Крим,

...
Руското министерство на отбраната потвърждава за украинската атака по Крим,
Коментари Харесай

Руските военни признаха за удара по Новочеркаск

Руското министерство на защитата удостоверява за украинската офанзива по Крим, осъществена тази нощ. " Десантният транспортен съд " Новочеркаск " е развален тази нощ при отразяване на удар на въоръжените сили на Украйна с потребление на авиационни управляеми ракети ", гласи известието на МО.

Според организация " Новости ", която се базира на военното ведомство, при въздушен пердах противовъздушната защита е унищожила да украински Су-24.

Един човек е погубен, а други двама са ранени при нападението във Феодосия , шест здания са развалени. Това оповестява ръководителят на Република Крим Сергей Аксьонов.

Шестима души са били евакуирани в центрове за краткотрайно настаняване, останалите поданици са настанени при родственици и другари. Евакуацията е разследване от потърпевши здания, като, съгласно изказванията на съветските организации, вредите са най-вече счупени стъкла. 

Ръководителят на Крим твърди, че транспортната инфраструктура работи обикновено , няма ограничавания за транспорт на пасажери и товари, в това число и по Кримския мост.

Районът на пристанището е отцепен, а пожарът, зародил там, е локализиран .

Руските управляващи не показват елементи нито за провалите, нито за това по какъв начин е осъществена офанзивата. Агенциите цитират Аксьонов с думите за " осъществено вражеско нахлуване ".

Командирът на военновъздушните сили на Украйна Микола Олешчук заяви за  офанзивата с изказванието, че украинските сили са унищожили огромен транспортен съд на съветския флот - десантния транспортен съд " ". 
 Украйна твърди за погубен съветски транспортен съд в Крим
Украйна твърди за погубен съветски транспортен съд в Крим

Проруските управляващи оповестяват единствено за пожар
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР