Руският президент Владимир Путин заяви, че връщането на Крим в

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че връщането на Крим в
Коментари Харесай

Вие с всичкия си ли сте? Няма да върнем Крим, категоричен е Путин

Руският президент Владимир Путин съобщи, че връщането на Крим в рамките на Украйна не е допустимо при никакви условия, оповестява фокус, като цитира TAСС.

В рамките на изявление за кино лентата на Андрей Кондрашов „ Путин “, публикувано в обществените мрежи, на въпроса дали е допустимо полуостровът да се върне в рамките на Украйна, съветският държавен глава отговори: „ Вие с всичкия си ли сте? Няма такива условия и няма да има в никакъв случай “.

В същото време анкета на съветския Център за изследване на публичното мнение демонстрира, че съвсем 70% от руснаците са подготвени да дадат своя глас за Путин на плануваните за 18 март избори.

Втори по известност, със седем % поддръжка, е претендентът на Комунистическата партия на Руската федерация Павел Грудинин. С пет % е Владимир Жириновский, водач на Либерално-демократическата партия. Останалите претенденти се движат сред един и два % поддръжка.

74% от участвалите в анкетата са показали, че ще гласоподават сигурно на идните избори, до момента в който девет % „ евентуално “ ще упражнят правото си на глас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР