Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Руският президент Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Путин поздрави сепаратистите в Източна Украйна за Деня на победата

Руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През поздрави водачите на няколко някогашни руски републики, както и на самопровъзгласилите се сепаратистки републики в Източна Украйна по случай 77-ата годишнина от края на Втората международна война, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5091
В миг, когато Русия продължава нашествието си в Украйна, срещайки острото опълчване на Запада, Путин пренебрегва западните съдружници от тогавашната антихитлеристка коалиция, както и държавните управления на Украйна и Грузия, в своето приветствие.

" Днес е наш общ дълг да предотвратим възраждането на нацизма, който донесе толкоз премеждия на народите на разнообразни страни ", сподели съветският държавен глава в обръщението си, оповестено през днешния ден на уеб страницата на Кремъл.

Русия стартира нашествието си в Украйна на 24 февруари, оправдавайки я с изказвания, че желае " денацификация " на прилежащата страна. Западни наблюдаващи обаче считат това за предлог за започването на война.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР