Руският президент Владимир Путин няма двойници, които го заместват, и

...
Руският президент Владимир Путин няма двойници, които го заместват, и
Коментари Харесай

Песков отхвърли лъжите за Путин: няма двойници и не живее в бункер

Руският президент Владимир Путин няма двойници, които го заместват, и не прекарва времето си в нуклеарен бункер. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков във връзка все по-разпространените изказвания по адрес на президента, оповестява " Ройтерс ".

" Вероятно сте чували, че Путин има доста много двойници, които работят вместо него, до момента в който той си седи в бункера. Още една неистина ", сподели Песков с известна доза подбив по време на конференция в Москва.

" Сами виждате какъв е нашият президент: той постоянно е бил, а и в този момент е - мегаактивен - тези, които работят до него, надали могат да го настигнат ", добави той.

Според представителят на Кремъл Путин имал такава сила, на която останалите можели " единствено да завиждат ": " На здравето му, дай Боже, може единствено да се надяваме. Разбира се, той не седи в никакви бункери. Това също е неистина ".

Кремъл неведнъж е отхвърлял спекулациите, че съветският президент е болен.

По време на държавното си посещаване в Москва предишния месец китайският президент Си Дзинпин съобщи, че е уверен, че съветските гласоподавателите още веднъж ще поддържат Путин на президентските избори, които би трябвало да се проведат през 2024 година Към момента той към момента не е оповестил дали ще се кандидатира за следващ мандат, само че упованията са точно такива.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР