Руският президент Владимир Путин е внесъл за разглеждане в Държавната

...
Руският президент Владимир Путин е внесъл за разглеждане в Държавната
Коментари Харесай

Путин внесе поправките в конституцията, един човек няма да е повече от два мандата президент

Руският президент Владимир Путин е внесъл за разглеждане в Държавната дума (долната камара на съветския парламент) законопроекта за поправките в конституцията на Руската федерация, оповестяват съветските медии.

" Представители на президента на Русия при разглеждането на законопроекта в Държавната дума ще бъдат съпредседателите на конституционната комисия Клишас, Крашенинников и Хабриева ", посочи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Днес съпредседателите на работната група за оферти за импортираните ремонти в главния закон изложиха самодейностите си в писмо до Путин. Според създателите един от основните въпроси би трябвало да бъде определянето на ролята и статута на Държавния съвет в системата на ръководство и създаването на основни правила за неговото взаимоотношение с други държавни органи.
 Руската съпротива желае огромен митинг поради проекта на Путин да
Руската съпротива желае огромен митинг поради проекта на Путин да " ръководи вечно "

Яшин: Обществото се нуждае от огромен и в действителност всеобщ митинг

Важен блок от промените в конституцията се отнася за политическата конструкция, в това число създаването на система от сдържания и противовеси (баланси на властта ). Освен това работната група е предложила да изследва въпроса за взаимовръзката сред държавните и общинските управляващи и е засегнала тематиката за съблюдаване на главните правила на интернационалното право.

Пакетът ремонти, импортирани от съветския държавен глава за разглеждане в Държавната дума, плануват едно и също лице да не може да заема поста президент на Руската федерация повече от два мандата .
 Путин не желае да се връща към времената на безграничен президентски мандат
Путин не желае да се връща към времената на безграничен президентски мандат

" По-добре да не се връщаме към обстановката от 80-те години "

Предвижда се също по този начин, че президент на Русия може да бъде жител, навършил 35 години, непрекъснато пребиваващ в страната не по-малко от 25 години и " нямащ и не е имал по-рано " непознато поданство или позволение за престояване в чужбина , или различен документ, потвърждаващ правото за непрекъснато престояване на съветския жител на територията на непозната страна.

В същото време условието за претендента за президент да няма поданство на непозната страна не се ползва за жители, които преди този момент са имали поданство на страна, която е била призната или е част от която е била призната в Руската федерация в сходство с федералния парламентарен закон и които са обитавали непрекъснато на територията на страната, призната в Руската федерация, или територия на част от страната, призната в Руската федерация.
 Милен Керемедчиев: Путин направи тиха гражданска война в Русия
Милен Керемедчиев: Путин направи тиха гражданска война в Русия

Либия се трансформира в идната Сирия

На 15 януари Путин, по време на обръщението си пред Федералното заседание , разгласи, че едно и също лице не би трябвало да заема длъжността президент на Русия повече от два мандата поред.

По-късно съветският държавен глава акцентира също по този начин, че практиката на неограниченото престояване във властта, която беше присъща за късния руски интервал, не може да реши казуса с трансформацията на властта и стабилността на страната.
 Путин желае референдум за промени в конституцията, която да е над интернационалното право
Путин желае референдум за промени в конституцията, която да е над интернационалното право

Референдумът може да се организира още през тази година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР