Кандидатът за народен прпедставител от Враца Мартин Харизанов снощи организира

...
Кандидатът за народен прпедставител от Враца Мартин Харизанов снощи организира
Коментари Харесай

Мартин Харизанов и Братя Готвачи организираха във Враца бизнес вечеря в помощ на болно дете /снимки/

Кандидатът за национален прпедставител от Враца Мартин Харизанов нощес провежда невиждана бизнес вечеря в ресторант " Фламинго " в областия център.
Над 110 локални предприемачи и общественици участваха в събитието, което имаше и благотворителен темперамент. Домакините се бяха постарали да преобразят ресторант " Фламинго " и той да се трансформира в празник за сетивата.
За положителното настроени на гостите се погрижиха певицата Александра Панайотова и Яна, която свири на арфа. Музикалният декор бе дело на Dj Генчо.
Популярната маза " Врачанска теменуга " даде на локалния бизнес и политически хайлайф определени виновност,  които пораждат доста и непредвидени стремежи.
" Малкият и междинен бизнес е гръбнакът на локалната стопанска система и като подобен би трябвало да разполага с оптимални условия за работа и напредък. Нашата работа като народни представители е да поддържаме бизнеса и да сътворяваме условия за повече конкурентоспособност, успеваемост и предпоставки за нововъведения в районите. 
Разбирам чудесно какви са провокациите пред това да управляваш сполучливо един бизнес, да бъдеш виновен шеф, да мотивираш и служиш за образец на своя екип. В тази връзка поканих представители на бизнеса от област Враца на бизнес вечеря, в която имахме опция да дискутираме всички въпроси, които интересуват локалните бизнесмени. Уверих ги, че могат да разчитат на моята поддръжка и дейности в Народното събрание, които да обезпечат по-добри и ефикасни условия за работа на локалния бизнес. Сред тематиките, които обсъдихме, са потребността от предвидими данъчни политики, понижена бюрократична тежест и благоприятни условия за финансиране на нови вложения на бизнесмените ", разяснява претендентът за депутат Мартин Харизанов. 
Добрата вест от снощната бизнес вечеря е, че началник Йонко Дяков и началник Руслан Гърдев взеха решение да дават безплатно всички кулинарни специалитети за вечерята, както и да дарят своя труд, в името на една благородна идея. Със средствата, планувани за организацията на това събитие, ще бъде подкрепена 20-годишната Гери Петрова от Враца, която страда от вродена особеност в развиването на гръбначния дирек и гръбначния мозък, вследствие на която детето се нуждае от ортези, с цел да може да се движи. Ортезите се подменят всяка година, защото Беатрис пораства, само че въпросните помощни средства са скъпи и непостижими за закупуване от фамилията на детето.
Сумата от 5 000 лева, която Братя Готвачи и Мартин Харизанов дават за идеята, ще бъде дадена на родителите на Гери. По този метод те оказват помощ за закупуването на нови ортези на Гери, с цел да може тя да води естествен метод на живот.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР