Руският опозиционер Алексей Навални казва, че не се чувства самотен

...
Руският опозиционер Алексей Навални казва, че не се чувства самотен
Коментари Харесай

Навални с послание за Нова година, изпраща „арктически прегръдки и полярни поздрави“ от сибирския затвор

Руският опозиционер Алексей Навални споделя, че не се усеща уединен и е в „ отлично “ въодушевление, макар че излежава дълга присъда в пандиза в Сибир, само че към момента му липсва да поддържа връзка непосредствено със фамилията и приятелите си, съобщи.

В новогодишно известие, споделено от екипа на Навални в обществените медии, той е представен да споделя, че това ще бъде третият път, когато прави обичайна фамилна новогодишна фотография с Photoshop.„ Опитвам се да съм в крайник с времето и този път помолих изкуствен интелект да ме нарисува. Надявам се да се е получило нещо фантастично - аз няма да видя фотографията, до момента в който писмото с нея не дойде на Ямал “, пошегува се той.Екипът на Навални напомни, че сега той излежава присъдата си в наказателната колония ИК-3 в Ямало-Ненецкия самостоятелен район на Русия.

„ Липсваш ми извънредно “ е тип неправилна структура от позиция на съветския език. По-добре е да кажете: „ Липсваш ми доста “ или „ Много ми липсваш “, сподели той. „ Но от моя позиция е по-точно и вярно. Семейството ми извънредно ми липсва. Юлия, децата ми, родителите ми, брат ми. Липсват ми приятелите, сътрудниците, офисът ни и работата ми. Всички ми липсвате извънредно. ”Въпреки това Навални сподели, че въобще не изпитва „ възприятие на самотност, изоставеност или изолираност “.

„ Настроението ми е ужасно и много коледно. Но няма сурогат на естественото човешко другарство във всичките му форми: от смешки на новогодишната софра до преписка в Telegram и мнения в Instagram и Twitter (вече X - бел. на ред.) “, сподели той.„ Честита Нова година на всички! Арктически обятия и полярни поздрави за всички. Обичам ви всички ", приключва той.

Навални беше локализиран в наказателна колония в Сибир по-рано този месец, две седмици откакто екипът му загуби контакт с него. Дотогава той беше затворен в наказателна колония на към 150 благи източно от Москва.Изчезването му, което пристигна единствено дни откакто съветският президент Владимир Путин разгласи, че ще се кандидатира за преизбиране през март 2024 година, провокира опасения за неговото богатство и сигурност.Руският опозиционен водач беше наказан на 19 години затвор през август, откакто беше приет за отговорен за основаване на екстремистка общественост, финансиране на екстремистки действия и голям брой други закононарушения. Той към този момент излежаваше присъди от 11 години и половина в затвор с оптималната сигурност за машинация и куп други скалъпени обвинявания.

Припомняме, че Навални съставлява една от най-сериозните закани за легитимността на Путин по време на неговото ръководство. Той употребява своя блог и обществени медии, с цел да разобличи корупцията в Кремъл, както и съветския бизнес, и провежда антиправителствени улични митинги.

превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР