Руските зевзеци Владимир Кузнецов - Вован и Алексей Столяров -

...
Руските зевзеци Владимир Кузнецов - Вован и Алексей Столяров -
Коментари Харесай

Руснаци се хвалят със ЗАПИС, че лъгали Заев да си каже откровено доста неща

Руските зевзеци Владимир Кузнецов - Вован и Алексей Столяров - Лексус, съумяха да съберат стабилен фокус на публично внимание, откакто в изявление за сръбския вестник " Политика " описаха по какъв начин съумели да заблудят някои емблематични политици от Европа и света.

Според думите на двамата, представени от Агенция " Фокус ", " шаран номер едно " се оказал македонският министър председател Зоран Заев. Вован и Лексус съумели на три пъти да приказват с него по телефона, представяйки се в един от случаите за някогашния украински президент Петро Порошенко и генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Двамата признават, че не са очаквали шегата им да се трансформира в такава сензация, като подчертаха, че не са съумели да държат в подвеждане толкоз дълго нито един различен политик.
В един от диалозите със Заев, " Порошенко " споделил на македонския президент, че може да помогне по въпроса с независимостта на Македонската православна черква в договарянията с вселенския патриарх Вартоломей I. Руснаците предложили следното - да подкупи със 100 000 евро патриарха, като минимият Порошенко споделил, че дал 150 000 евро за независимостта на Украинската черква. " Но би трябвало да ви споделя, че това е единственото изискване за това, и аз го направих, персонално дадох на Вартоломей пари. В моя случай аз платих 150 000 евро, по-евтино е за вас ", пошегували се двамата руснаци. " Отлично, няма да има проблем ", дал отговор Заев.
Общо руснаците са говорили със Заев съвсем цялостен час, като в единия случай минимият Порошенко, обаждащ се на македонския министър председател, го прави когато същинският Порошенко не е в Украйна. Разговорите се организират, съгласно Кузнецов и Столаров, в края на август 2018 година, през януари 2019 година и на 20 април 2019 година.
По време на различен от диалозите, представящият се за Порошенко споделя на Заев, че Йенс Столтенберг е на линия и го пита дали желае да приказва с него и Заев се съгласява. В един миг " Порошенко " споделя (преди референдума за името в Македония), че не е значимо кой гласоподава, а кой брои бюлетините, на което отговорът на Заев е смях. " Порошенко " също споделя, че Украйна има историческа връзка с Александър Велики, тъй че Заев би могъл да се обръща към него с Петър Македонски, на което той се смее и споделя: " Много добре, доста добре! Ок, Петър Македонски ".
Освен това, Заев цитира Уес Мичъл, Столтенберг и Ангела Меркел. Той разисква и осъжда концепцията за замяна на територии сред Сърбия и Косово и счита, че Русия се намесва и желае да дестабилизира района.
И още шегички
Двамата руснаци надалеч не се лимитират единствено със Заев. Те са звъняли на Еманюел Макрон, Реджеп Ердоган, Жан-Клод Юнкер, Хуан Гуайдо, Мило Джуканович, Зоран Заев, Рамуш Харадинай, Борис Джонсън, Федерика Могерини и представители на администрацията на Съединени американски щати.
" Макрон е доста мил, тънък човек. Гуайдо не направи усещане на самостоятелен политик в диалога. Борис Джонсън, макар че е смешен и възприеман като ексцентрик, в действителност е доста образован и невъзмутим политик. Харадинай се пробва да направи усещане на общителен посланик, само че не съумява. Премиерът Заев обаче е в действителност необикновен човек. Преди него не бяхме успявали да заблудим нито един различен политик за толкоз дълго време – съвсем година, макар обстоятелството, че имаше срещи с представители на същинските украински управляващи. Но най-важното умозаключение е, че всички политици са хора, също като нас. И имат недостатъци и проблеми тъкмо като нас ", обобщават Вован и Лексус.
Миналата година, представяйки се за министър-председателя на Армения Никол Пашинян, руснаците поканиха ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер на шишчета в Ереван и той се съгласил.
В диалога с Юнкер Вован и Лексус са се оплакали от натиска от страна на Съединени американски щати. В отговор европейският политик е декларирал, че " ние би трябвало още веднъж и още веднъж да обясняваме на господин Тръмп по какъв начин е организиран светът ". " Той не схваща какво се случва. Ние би трябвало да се убедим, че той ще стартира да схваща по-добре протичащото се в Армения. Добре. Всичко е наред. Желая ви триумф! ", е споделил Юнкер по думите на двамата руснаци.
Шегаджиите са поканили ръководителя на Европейска комисия в Ереван, където ще му " готвят чудесно арменско барбекю, което у нас се назовава " шашлик ". Вован и Лексус са предложили на Юнкер да да хапне шашлика на площада в Ереван и да се организира " един тип протест ".
" Това също не звучи зле! Ще дойда следващата година. През тази това към този момент не е допустимо, а през идната ще намерим подобаващи дати и благоприятни условия ", отвърнал Юнкер, по думите на Вован и Лексус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР