Руските власти вероятно се готвят да разширят военната служба, за

...
Руските власти вероятно се готвят да разширят военната служба, за
Коментари Харесай

Британското разузнаване очаква Русия да разшири наборната служба

Руските управляващи евентуално се готвят да разширят военната работа, с цел да обезпечат запаси за своите военни потребности . Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Припомня се, че на 13 март 2023 година депутатите от съветската Дума са внесли законопроект за на възраст 21-30 години от сегашните 18-27 година Законът евентуално ще бъде признат и ще влезе в действие през януари 2024 година

От руско време Русия продължава да организира цикли на повикване два пъти годишно. Те се разграничават от изключителната " частична готовност " на ветерани, каквато бе осъществена от септември 2022 година
 Наборните бойци в Русия от 2024 година ще са до 30-годишни
Наборните бойци в Русия от 2024 година ще са до 30-годишни

И долната граница се трансформира - само че последователно

Британското разузнаване отбелязва, че без значение че Русия публично продължава да не разрешава на наборниците да вземат участие в интервенции в Украйна, минимум стотици евентуално са били изпратени на военна работа там вследствие на административни неуредици или откакто са били принудени да подпишат контракт.

Много мъже на възраст 18-21 години сега желаят да бъдат освободени от наборна работа  с претекста, че следват висше обучение.

Според английското разузнаване е доста евентуално управляващите да трансформират възрастовата група, с цел да усилят броя на бойците, като за задачата подсигуряват, че студентите също ще бъдат задължени на военна работа.

Дори в случай че Русия продължи да се въздържа от включване на наборници във войната, по-големият брой наборници ще освободи повече професионални военнослужещи, които да бъдат изпратени на фронта , разясняват от английското МО.
 В Русия усилват възрастта за наборна работа Обновена
В Русия усилват възрастта за наборна работа

Улесняват подписването на контракт за военна служба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР