Руските власти няма да възпрепятстват спортистите за участие на зимната

...
Руските власти няма да възпрепятстват спортистите за участие на зимната
Коментари Харесай

Путин разреши на руснаците да участват в Пьончан`18 като неутрални

Руските управляващи няма да попречват спортистите за присъединяване на зимната олимпиада в Пьончан`18 с безпристрастен стату, съобщи президентът на страната Владимир Путин.

" Ние, без всякакво подозрение, няма да обявяме никаква обсада. Няма да препятстваме нашите олимпийци да вземат участие, в случай че някой от тях изиска да взе участие в персонално качество - съобщи президентът по време на диалог с служащи от Горковския автозавод. - Много спортисти, включително, такива, които персонално познавам, в продължение на цялата си кариера се приготвят за тези стартове. За тях е доста значимо, по тази причина, изхождайки от тези съображения, несъмнено няма да забраняваме нищо на никого, нито ще сътворяваме невъзможни условия за присъединяване. "
Путин съобщи, че би трябвало " деликатно да се срещнем с решенията, да ги забележим в елементи ".

Той съобщи по отношение на глобите от МОК: " Първо, би трябвало непосредствено да кажем, че частично ние сме отговорни, тъй като дадохме мотив. И второ, смятам, че от тези мотиви се възползваха не напълно почтено, казано меко. Но с нашите спортисти не постъпиха напълно почтено, тъй като в нито правна система по света не се планува групова отговорност. Повечето от тези обвинявания са учредени най-вече на показанията на индивида (б.р. - Григорий Родченков), чиито морални и етични настройки и психическо положение, провокират доста въпроси, просто няма нищо друго ".

Часове по-рано прессекретарят на Путин Дмитрий Песков разгласи, че Кремъл първо ще проучва деликатно глобите, преди да вземе решение за възможен протест на игрите в Пьончан`18
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР