Руските подводници няма къде да се скрие, обяснява началник щабът

...
Руските подводници няма къде да се скрие, обяснява началник щабът
Коментари Харесай

ВВС на Великобритания: Руските подводници няма къде да се скрият

Руските подводници няма " къде да се скрие ", изяснява шеф щабът на кралските Военновъздушни сили, до момента в който Англия получава първия си нов аероплан за лов на подводници , оповестява " Телеграф ".

Морският патрулен аероплан " Посейдон " е предаден на Кралските военновъздушни сили след гала в Сиатъл. Първият от девет самолета , наименуван Pride of Moray, е летял до Джаксънвил във Флорида, където личният състав на Военновъздушни сили се образова да ръководи самолета.

" Това трансформира играта с подводници и морски патрулни самолети, които са в положение да откриват и наблюдава най-сложните подводници , които Русия има. Те би трябвало да схванат, че няма къде да се крият ", изяснява Майк Уигстън.

Докладът за защитата от 2010 година преценя, че Англия към този момент не се нуждае от такива качества, само че съветският " авантюризъм " в Крим и Украйна и " възходящият конфронтационен метод " водят до осъзнаване в държавното управление, че " подводното бойно пространство се е трансформирало ".

През 2015 година държавното управление отпуска 3 милиарда английски лири , за нови самолети, които да преследват враждебните морски цели и да пазят нуклеарните подводници на Англия .

За да поддържа уменията, Военновъздушни сили има екипажи в ескадрили в Австралия, Канада, Нова Зеландия и Съединени американски щати. Всичките девет самолета ще бъдат доставени до ноември 2021 година.

What is the RAF's new P-8A Poseidon MRA Mk.1 aircraft?

Officer Commanding 120 Squadron, Wing Commander James Hanson tells us.

Самолетът може да носи до 129 сонарни буя , дребни устройства, които се пускат от самолета в морето за търсене на подводници на съперника. Самолетът " Посейдон " има противокорабни ракети " Харпун " и торпеда за наводни и подводни цели.

Ръководителят на Военновъздушни сили разяснява, че " всички съжалявахме за пенсионирането на " Нимрод " от 2010 година, само че огромният скок към " Посейдон " е нещо, с което доста се гордеем и го чакаме. "

Като водещи членове на НАТО, Обединеното кралство е подписало съглашения както с американските, по този начин и от норвежките военни елементи , с цел да си сътрудничат тясно при употребата на " Посейдон " в Северния Атлантически океан .
 Норвегия предизвести за 8 съветски нуклеарни подводници през защитата на НАТО към Съединени американски щати
Норвегия предизвести за 8 съветски нуклеарни подводници през защитата на НАТО към Съединени американски щати

" Най-голямата интервенция на съветски подводници след Студената война, демонстрираща дарба да заплашват източното крайбрежие на Съединени американски щати "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР