Руските окупатори нанасят ракетни удари по жилищна и промишлена инфраструктура

...
Руските окупатори нанасят ракетни удари по жилищна и промишлена инфраструктура
Коментари Харесай

Руските окупатори удариха Николаев с ракети -

Руските окупатори нанасят ракетни удари по жилищна и промишлена инфраструктура в Николаев , заяви локалният уебсайт Crime.net и районните канали на Телеграм, представени от УНИАН.

Според ръководителя на Николаевската регионална държавна администрация Виталий Ким врагът е нанесъл общо седем ракетни удара по града. Някои от ракетите евентуално са били свалени от системата за противовъздушна защита, обявиха публицистите от Николаев.

На фрагментите, оповестени от очевидци, се вижда издигаща се кълба от огън и пушек над града.

Засега няма информация за ранени или починали.

Русия концентрира всичките си старания върху завладяването на Донбас. Продължават яростните боеве за Северодонецк. Вчера руснаците окупираха няколко близки села.

Според анализатори от Американския институт за военни проучвания Руската федерация ще се опита да нападна Лисичанск през идната седмица. Както отбелязва Генералният щаб, окупаторите към този момент се доближават към града.

Продължават и опитите да се възобнови настъплението към Славянск.

Агресията на Путин се подкрепя и от Беларус. Украинските военни са забелязали, че силите на републиката разузнават на границата с нашата страна, оповестява УНИАН.

Ако съветският президент убеди Лукашенко да се включи във войната, беларуската войска може да образува ударна група и да стартира дейни бойни дейности в границите на месец, показаха по-рано специалисти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР