Руската противовъздушна отбрана в Крим не може да се справи

...
Руската противовъздушна отбрана в Крим не може да се справи
Коментари Харесай

Юрий Игнат: Руската противовъздушна отбрана не може да се справи с ракетите Сторм Шадоу

" Руската противовъздушна защита в Крим не може да се оправи с ракетите западно произвеждане Storm Shadow, които Украйна получи и употребява ". Това е декларирал Юрий Игнат, представител на военновъздушните сили на Украйна, представен от УНИАН.

" Вече имаме дълго чаканото въоръжение - крилати ракети. Това са ракетите, с които врагът ни нападна от първите дни на войната - Х-101 или " Калибър " - едно и също оръжие. По-скоро не е просто същото, само че по-добро. Врагът не може да смъкна тези ракети, които ние имаме макар обстоятелството, че имат " несравнима система за противовъздушна защита ", е коментирал Игнат.

" Някои от тях евентуално са свалени, само че от резултатите се вижда, че ракетите летят над Крим, който е тежко въоръжен със средства за Противовъздушна отбрана и не може да се оправи с крилати ракети западно произвеждане “, добавя той.

Според Юрий Игнатрезултатът от потреблението на SCALP/Storm Shadow е " непрекъснат ".

" Виждаме, че постоянно има резултати. И освен в окупирания Крим, само че и в други територии, където врагът концентрира логистиката и боеприпасите си ", декларира Игнат.

На въпрос дали Украйна не е употребила ATACMS при офанзивата против щаба на Руската федерация в Севастопол, той дава отговор: " Ако беше употребена ATACMS, щеше да е явно. Тъй като крилатите и балистичните ракети се разграничават доста във връзка с траекторията на полета им, ударни цели и други. "

В същото време Игнат предвижда, че Съединени американски щати в последна сметка ще предадат ATACMS на Украйна:

" Мисля, че ще имаме ATACMS. Все повече вести излизат, че това ще се случи. И освен ATACMS, само че и други оръжия. Ракетите Taurus на немския производител също са ни доста, доста нужни. И въпросът е в количеството. "

Игнат акцентира, че Украйна чака още такива ракети. " Германски, френски, английски и американски ATACMS ще ни оказват помощ доста да променим обстановката на фронта. А с появяването на западни самолети това ще бъде напълно друга история ", декларира представителят на Военновъздушни сили.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР