Премиерът на Италия обяви, че ще бъде водач на листите

...
Премиерът на Италия обяви, че ще бъде водач на листите
Коментари Харесай

Джорджа Мелони оглави листата на Италиански братя за евровота

Премиерът на Италия разгласи, че ще бъде лидер на листите на своята партия на европейските избори през юни. На конференция на „ Италиански братя “ в Пескара Джорджа Мелони увери членовете и симпатизантите, че ще продължи да трансформира политиката както вкъщи, по този начин и в Европа.

 
Благодаря ви. Реших да се причисля към акцията за европейските избори, като оглавя листата на „ Италиански братя “ във всички изборни региони. Правя го, тъй като посветих доста старания на европейския път през годините, още преди да стана министър-председател. А откакто получих достойнството да оглавя страната, го върша, тъй като желая да попитам италианските жители дали са удовлетворени от нашата работа в страната и в Европа. Да не забравяме, че съм и водач на европейските консерватори, които желаят да играят решаваща роля в смяната на курса на европейската политика.
Джорджа Мелони – министър председател на Италия 

„ Италиански братя “ има неофашистки корени, само че откакто нейният водач пое властта в апенинската страна, партията смекчи курса си и се ориентира към обичайните консерватори. Самата Мелони се дефинира като водач на консерваторите в Екологичен потенциал. А като всички десни партии, министър председателят не пропусна опцията да изтъкне корените си на „ човек от народа “, „ постоянно един от вас “.
Години наред ми се подиграваха поради корените ми, назоваха ме селско момиче, продавачка на риба и плодове, недодялан човек. Правеха го, тъй като са културни и посочваха културни причини. Но това, което не схванаха, е, че постоянно съм била човек от народа и се гордея с това. Ако желаете да ми кажете, че още вярвате в мен, направете го, като напишете „ Джорджа “ в изборната бюлетина. Аз постоянно ще бъда една от вас.
Джорджа Мелони – министър председател на Италия 

Джорджа Мелони не пропусна да иронизира крайната левица в Италия. Според нея, дейностите на Комунистическата партия обяснявали „ носталгията по тоталитаризма “ в страната.

Изборите за Европейски парламент ще се проведат в интервала 6-9 юни. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР