Стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев , който

...
Стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев , който
Коментари Харесай

Стартира благотворителен търг в полза на Павел Станчев


Стартира благотворителен търг в интерес на Павел Станчев, който води борба с подло заболяване и за лекуването му е потребност непостижимата сума от 200 000лв като все още посредством разнообразни начинания са събрани едвам 15% от нужните средства.

Старт на търга е даден на основаната страница в обществената мрежа, където всеки, който желае да помогне може да насочи предложение под тениски с афтографи, дарени от тимовете на „ Черно море ”, „ Спартак Варна ”, „ Левски ”, националния вратар Иван Дюлгеров и други. Срокът за наддаване е до 24.00ч на 17.05.2024/петък/.

Отбора на TNT завоюва благотворителния шампионат в помощ на Павел, който се организира на 11 и 12 май като събраната сума от шампионата от такси за присъединяване и дарения възлиза на 5684.00лв.В конкуренцията стартираха 16 тима. На финала TNT победи Младост с 4:0. В разногласието за третото място Лудата тайфа надделя Владислав с 5:0.

Малките участници от детските школи на клубовете „ Възраждане ”, „ Делфини ”, „ Шампиони ” и „ Виктори ” получиха медали и купи за присъединяване в шампионата като сътвориха същинско футболно представление за феновете.

Павел Станчев води неравна борба с подла и доста рядка болест. Става въпрос за Сарком на Юинг – рак на костите, чието лекуване се оказа резистентно към в началото приложената терапия и още веднъж са нужни средства за нова и по-скъпо струваща терапия. През ноември 2023 година голяма вълна на съпричастност способства в събиране на средства, с които да стартира лекуването си в клиника в Турция, само че към днешна дата Павел още веднъж има потребност от нашата помощ.

В помощ на Павел започва акция „ Да спасим Павел ” и фондацията на, помогнала на на доста хора, нуждаещи се от средства за лекуване и рехабилитация.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР