Според Киев нямало жертвиАтака с руски дрон нанесе тежки щети

...
Според Киев нямало жертвиАтака с руски дрон нанесе тежки щети
Коментари Харесай

Русия удари западни наемници в Николаев

Според Киев нямало жертви
Атака с съветски дрон нанесе тежки вреди на хотел в южния украински град Николаев, сподели губернаторът на околната Николаевска област, а РИА “Новости ” заяви, че в хотела са настанени англоговорящи наемници, воюващи в Украйна, съобщи “Ройтерс ”.

“Има тежки вреди по постройката на хотел, избухна пожар... Няма жертви ”, разгласи губернаторът на Николаевска област Виталий Ким в “Телеграм ”. Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна заяви и при офанзивата е развалена и отоплителната инфраструктура.

РИА “Новости ”, цитирайки съветски бойци, настоящи в района, заяви, че съветските сили са блъснали корабостроителница и хотел в Николаев, където били настанени англоезични наемници, воюващи в Украйна.

Според организацията ударите са били нанесени в 4:30 ч. в неделя, като детонацията с втора експлозия е станала откъм речното пристанище на Николаев. Преди към месец там са се правили разтоварващи и товарни интервенции, като опашката от камиони се е извивала на повече от два километра. Освен това са минали два влака, всеки с към двадесет цистерни с гориво и смазочни материали.

Другият удар е блъснал хотел, в който са били настанени повече от двадесет англоговорящи задгранични наемници, показва още организацията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР