Руската Орловска област е била атакувана в нощта срещу четвъртък

...
Руската Орловска област е била атакувана в нощта срещу четвъртък
Коментари Харесай

Украински удар засегна енергийната система в Орловска област

Руската Орловска област е била атакувана в нощта против четвъртък от украински БПЛА, вследствие на което са  били ударени обекти на енергийната инфраструктура. Щети са регистрирани в Глазуновски и Свердловски райони. Това заяви регионалният шеф Андрей Кличков.

" Орловска област още веднъж беше атакувана от противников БЛА. В Глазуновска и Свердловска области по време на неутрализирането им бяха развалени обекти на енергийната инфраструктура ", написа той в своя канал в Telegram, като добави, че това е довело до отчасти спиране на електрозахранването на няколко семейства.

По думите на Кличков на мястото работят спешни служби, които унищожават следствията от нападението и възвръщат зареждането.
 Руски райони под паника за офанзиви с дронове Обновена
Руски райони под паника за офанзиви с дронове

Воронеж, Курска, Липецка и Белгородска област предизвестиха популацията

Припомняме, че съветски области бяха наранени от украински удари. Сред тях са Белгородска, Воронежка, Липецка област, Курск и други. 

И в нощта против сряда редица руски- Воронеж, Рязанска област и Белгородска област.

Групата войски " Восток " за едно денонощие ликвидира до 100 военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Унищожени са били две 155 мм гаубици M777 и четири точки за доставяне с муниции на съперника. Това заяви за ТАСС ръководителят на пресцентъра на групата " Восток " Александър Гордеев.
 Русия свалила дронове над Белгородска област
Русия свалила дронове над Белгородска област

За следващ ден е под обстрел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР