Руската армия ще продължи „специалната военна операция“ /така в Русия

...
Руската армия ще продължи „специалната военна операция“ /така в Русия
Коментари Харесай

Според Шойгу удари се нанасят само по военни обекти и изключително с високоточно оръжие

" Руската войска ще продължи „ специфичната военна интервенция “ /така в Русия формалните управляващи дефинират експанзията против Украйна – бел.ред./ до достигането на поставените задания ", това съобщи министърът на защитата военачалник Сергей Шойгу.

„ Групировката на Въоръжените сили на Руската федерация ще продължи провеждането на специфичната военна интервенция до достигането на поставените цели “, сподели той.

" Защитата на Русия от военната опасност на Запада е основната задача на “ специфичната интервенция “ в Украйна ", акцентира министърът на защитата.

„ За нас основното е да защитим Русия от военната опасност, основана от западните страни, които употребяват украинският народ в битката против нашата страна “, сподели Шойгу.

Той обърна внимание на обстоятелството, че съветските военни не окупират украинската територия и вземат всички ограничения за опазване на живота и сигурността на мирните поданици.

„ Подчертавам, че удари се нанасят единствено по военни обекти и извънредно с високоточно оръжие “, добави военачалник Шойгу.

„ Украинската страна не се гнуси да употребява мирни поданици като жив щит “, добави той.

Руският министър на защитата благодари на персоналния състав на армията „ за мъжеството и героизма, за добросъвестното и професионално осъществяване на поставените задания “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР