Русия увеличи формированията си в Украйна с десетки хиляди резервисти

...
Русия увеличи формированията си в Украйна с десетки хиляди резервисти
Коментари Харесай

Русия намалява ударите срещу Украйна заради недостиг на ракети, твърди британското разузнаване

Русия усили формированията си в Украйна с десетки хиляди резервисти от октомври. Въпреки решаването на казуса с дефицита на боен личен състав, дефицитът на муниции е доста евентуално да остане основният ограничителен фактор за съветските настъпателни интервенции, написа в ежедневния отчет на разузнаването към английското министерство на защитата, излиза наяве от обява на ведомството в " Туитър "

Русия евентуално е лимитирала своите ракетни удари против украинска инфраструктура до към един път седмично заради лимитираната наличност на крилати ракети. Също по този начин е малко евентуално Русия да е нараснала запасите си от артилерийски муниции задоволително, с цел да разреши широкомащабни настъпателни интервенции.

Според английското военно разузнаване най-голямата накърнимост на настоящия действен проект на Русия е, че даже единствено поддържането на отбранителни интервенции по нейната дълга фронтова линия изисква забележителен всекидневен разход на снаряди и ракети.

Това не е първият път когато западните и украински разследващи организации настояват, че съветските прецизни ракети привършват. Не е ясно какъв е индустриалният потенциал на съветския военнопромишлен комплекс, само че удължването на войната надали е влизало в проектите на Русия.

Говорителят на украинското разузнаване Андрей Юсов преди време означи, че Русия съвсем е изчерпала запасите си от точно управляемо оръжие, само че към момента има доста ракети с ниска акуратност.

" Виждаме, че те в действителност не се интересуват от точността. В доста случаи отклнението на километър е условна " норма ", а поразяването даже не на инфраструктурни обекти, а на жилищни здания, лечебни заведения - това е симптом на несръчността на съветските ракетчици и на съветския режим като цяло, " съобщи тогава Юсов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР