Русия твърди, че нейните въоръжени сили с помощта на високоточни

...
Русия твърди, че нейните въоръжени сили с помощта на високоточни
Коментари Харесай

Русия твърди, че е унищожила база с боеприпаси в Лвовска област

Русия твърди, че нейните въоръжени сили благодарение на високоточни ракети с огромен обхват, изстреляни от въздуха, са унищожили база за предпазване на оръжия и муниции задгранично произвеждане, получени от Полша, край град Радехов в Лвовска област . Това заяви пред публицисти в сряда формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков, представен от Ройтерс и ТАСС.

Според формалния представител на съветското министерство на защитата съветските Въздушно-космически сили (ВКС) са унищожили и 50 украински военни в Николаевка, Донецка област . " В резултат на високоточен удар на съветските въздушно-космически сили по пункта за краткотрайно дислокиране на поделение на 81-ва въздушнопреносима бригада от Въоръжените сили на Украйна в Николаевка, ДНР, над 50 националисти и шест автомобила са унищожени ", добави той.

И за двете информации Ройтерс не разполага с без значение удостоверение .

Говорителят на полското външно министерство Лукаш Ясина сподели, че страната му не разполага с никаква информация по въпроса и не може да удостовери за удара в Лвовска област.

Само за вечерта на 2 август Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са свалили съветски ракети на стойност 91 милиона $. Това, цитирайки калкулации на американското издание Forbes.

Става дума за свалени 7 от общо 8 ориентирани към съответни цели съветски ракети.

А какъв брой костват всеки един тип от въпросните крилати ракети? Х-101 - $13 млн., " Калибр " - $6,5 млн., " Искандер " - $3 млн., " Оникс " - $1,25 млн., Х-22 - $1 млн и " Точка-У " - $0,3 млн.

Руското министерство на защитата евентуално се пробва да успокои терзанията, които от страна на Украйна провокира у съветските военни. Институтът за проучване на войната (ISW) зад в Украйна .
 Руските елементи са завладяли най-близкия украински пост до Донецк
Руските елементи са завладяли най-близкия украински пост до Донецк

Докладите на украинския общоприет щаб обаче регистрират " отчасти " сполучлив съветски прогрес в региона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР