Русия тази нощ отново е провела въздушна атака срещу Киев,

...
Русия тази нощ отново е провела въздушна атака срещу Киев,
Коментари Харесай

Нова нощна въздушна атака срещу Киев

Русия тази нощ още веднъж е провела въздушна офанзива против Киев, съобщи Ройтерс.

Системите за противовъздушна защита на Украйна са се присъединили за отразяването на нападението, заяви военната администрация на района, който обкръжава украинската столица. Отправен е апел към хората в Киев да останат в убежища.

Руският външен министър Сергей Лавров дойде в Мароко, съобщи Ройтерс. Той ще взе участие в срещата Русия-Арабска лига в Маракеш.

Мобилизация на още половин милион души е поискало военното управление на Украйна, съобщи нощес президентът на страната Володимир Зеленски. Окончателното решение още не е взето. Необходими са съвещания с държавното управление и Народното събрание, както и спомагателни финансови средства, сподели още той:

Военното управление на Украйна е поискало готовност на още половин милион души
Вчера съветският президент Владимир Путин сподели, че Москва е подготвена да договаря за Украйна, само че задачите на по този начин наречената " специфична военна интервенция " остават непроменени:

Сенатът на Съединени американски щати няма да гласоподава пакет от ограничения за даване на по-голяма помощ на Украйна преди началото на идната година, обявиха водачите на двете партии в камарата, представени от Ройтерс.

Белият дом към този момент предизвести, че до края на годината ще бъде изчерпана помощта на Съединени американски щати за Украйна. Искането на администрацията на Байдън за още 61 милиарда $ за поддръжка за Украйна стои в Конгреса, където републиканците споделят, че помощта би трябвало да бъде съчетана с по-строг имиграционен надзор по границата сред Съединени американски щати и Мексико.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР