Русия скоро ще приключи събирането на доказателства за военните цели

...
Русия скоро ще приключи събирането на доказателства за военните цели
Коментари Харесай

Николай Патрушев: Светът ще узнае как САЩ са разработвали биологични оръжия в Украйна

" Русия скоро ще завърши събирането на доказателства за военните цели на биологичните лаборатории на Съединени американски щати в Украйна. Цивилизованият свят ще види по какъв начин Съединени американски щати не престават традицията на Третия райх (нацистка Германия, бел. ред.), който организираше безчовечен опити върху хора “. Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев, представен от съветските медии.

Той сподели също, че в Украйна Америка осъществя своите проекти за разработка на биологични оръжия. В продължение на 20 години те единствени блокират основаването на механизъм за надзор на Конвенцията за възбрана на биологичното оръжие и отхвърлят инспекция на съответните институции на територията на страната. Светът би трябвало да обърне съществено внимание на това, безапелационен е Патрушев.

Той акцентира, че Съединени американски щати са единствената страна в историята, употребила оръжия за всеобщо заличаване от всички типове (ядрено, химическо и биологично) против суверенна страна.

По време на спецоперацията на Русия в Украйна стана известно за лабораториите, които създават биологични оръжия и са финансирани от Съединени американски щати. За разкритията оповестиха от съветското министерство на защитата. Експертите са уверени, че те са работели с патогени на смъртоносни заболявания. Според оповестени данни в света има общо към 300 биолаборатории, финансирани от Америка

Патрушев разгласи още, че обстановката в Украйна е единствено едно от трагичните следствия от недомислената и кървава политика на Съединени американски щати. По думите му, Америка тласка човечеството към световна злополука.

" Американците в продължение на доста години потискаха самостоятелни страни в интерес на своите геополитически и финансови ползи, стремяха се да подкопаят международния ред, открит след Втората светомна война, както и системата на Организация на обединените нации ", съобщи секретарят на Съвета за сигурност на РФ.

Патрушев добави, че Америка се старае да резервира хегемонията си и по тази причина е почнала да разпалва войни. Като образци той даде Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия.

" Сега, когато американският външен дълг надвиши 30 трилиона $, Америка стартира да тласка човечеството към световна злополука ", заключи Патрушев.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР