Селин Дион избърса сълзите, докато гледаше изпълнението на Ролинг Стоунс

...
Селин Дион избърса сълзите, докато гледаше изпълнението на Ролинг Стоунс
Коментари Харесай

Селин Дион се разпадна на концерта на Ролинг Стоунс в рядко публично излизане

Селин Дион избърса сълзите, до момента в който гледаше осъществяването на Ролинг Стоунс на скорошния им концерт в Лас Вегас.

56-годишната жена Певицата на My Heart Will Go On неотдавна трябваше да анулира турнето си, откакто през 2022 година беше диагностицирана със синдром на вдървен човек (SPS). Описва се като рядко неврологично разстройство, като признаците на положението включват както мускулна вдървеност, по този начин и конвулсии.

През уикенда Селин направи рядка обществена изява, до момента в който се наслаждаваше на концерта на The Rolling Stones на стадион Allegiant. В един миг тя беше снимана по какъв начин се разплаква, до момента в който групата извършва Jumpin' Jack Flash. През 1995 година Мик Джагър разкрива, че песента е за " прекарването на мъчно време и излизането. Просто метафора за излизане от всички киселинни неща ".

През същата вечер Селин също танцува и пее дружно към хитовите песни на групата (I Can't Get No) Satisfaction, Sympathy For The Devil и други През април Селин показа настояща информация за живота...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР