Риши Сунак е докладван на собствения си съветник по етиката

...
Риши Сунак е докладван на собствения си съветник по етиката
Коментари Харесай

Риши Сунак е докладван на съветника по етиката за използване на правителствена емблема за „политически изказвания“

Риши Сунак е докладван на личния си консултант по етиката за евентуално нарушаване на министерския кодекс след потребление на държавни запаси за „ политически изявления “.

Това идва, откакто министър-председателят изнесе тирада в понеделник - дружно с катедра, носеща формалния държавен герб - в мозъчния концерн Policy Exchange. Лидерът на торите неведнъж се опитваше да твърди, че Англия ще бъде по-малко в сигурност с Кийр Стармър и държавно управление на лейбъристите ще насърчи съветския Владимир Путин.

В мощно персонална офанзива той също по този начин упрекна водача на лейбъристите, че е „ изцяло и изцяло непоследователен “, откакто приветства дезертирането на някогашния народен представител от Торите Натали Елфик към лейбъристите. Части от речта към този момент бяха редактирани от формален дубликат на събитието на уеб страницата на държавното управление, защото са искрено политически.

В писмо до самостоятелния консултант на премиера по ползите на министрите сър Лори Магнус през днешния ден, либералът Демократите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР