Шокиращи кадри показват момента, в който маскирани въоръжени мъже обкръжават

...
Шокиращи кадри показват момента, в който маскирани въоръжени мъже обкръжават
Коментари Харесай

Бягство от микробус от затвор във Франция: Маскирани въоръжени мъже блъскат запалена кола, докато „много опасен“ престъпник бяга

Шокиращи фрагменти демонстрират момента, в който маскирани въоръжени мъже обкръжават затворнически микробус, до момента в който двама пазачи са убити и „ доста рисков “ нарушител бяга.

Нападението против автомобила на пандиза от четирима мъже е осъществено тази заран, когато конвоят се връща към пандиза в Еврьо след правосъдно съвещание в Руан. Двама чиновници на пандиза бяха убити и трима " съществено ранени ", удостовери министърът на правораздаването на Франция. „ Много рисков “ необут на тайфа за опиати продължава да се укрива, откакто излезе от микробуса на пандиза в една от колите на нападателя.

Сега нови видеозаписи, направени от задната част на рейс, демонстрират мъже, въоръжени с машина оръжия, дебнещи по автомагистралата - малко преди да се види по какъв начин горящо транспортно средство се разрушава в служебния микробус на пандиза.

Смята се, че избягалият пандизчия е 30-годишен кариерен нарушител с прякор „ Мухата “. Последната му присъда е за взломна кражба, има и предходна присъда за опит за ликвидиране. Полице...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР